5 Temmuz 2013 Cuma

Peynir Soslu Balık Izgara

Malzemeler

* 2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
* 4 çay kaşığı acılı sos
* Peynir sosu için:
* Ayçiçek yağı
* 3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
* 1 kg morina / mersin balığı yada kılıç filetosu
* 200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
* 2 çay kaşığı hardal
Peynir Soslu Balık Izgara tarifi

Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin.
Balık filetolarını dikkatlice küçük eşit parçalara ayırın.Her iki tarafına da yağ sürün.

Ekmek kırıntılarına bulayın.15 dakika ızgarada pişirdikten sonra peynir sosu ile birlikte servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder